Яйця змішати з водою, сухою сумішшю Теграл Шифон Кейк та какао, збити 1 хв. на середній та 5-8 хв. на високій швидкості міксера вінчиком. Додати олію, перемішати ще 1 хв. на середній швидкості.
Випікати розмазку на деко 40*60 см при t=160-165°C, 15-20 хв. в залежності від параметрів печі.
Шоколадно-вершковий крем
Желатин замочити холодною водою (1:5) та лишити до набухання.
Начинку Кремфіл Класік Шоколад збити разом з охолодженими вершками Фестіпак на середній швидкості міксера вінчиком 2-3 хв., додати розтоплену желатинову масу та перемішати до однорідності.
Сироп для просочення
Воду та цукор довести до кипіння, охолодити суміш та додати коньяк.
Конфітюр Вишня
Вишню морожену змішати з водою та начинкою Пурафіл Вишня, довести суміш до кипіння та всипати цукор разом з загущувачем Пурафікс, додати лимонний сік та перемішати до однорідності.
Мус
Рослинні вершки без цукру Фестіпак 1 нагріти до паріння (80°C) та вилити на кондитерську глазур Карат Коверлюкс Мілк, перемішати до однорідності, додати розтоплену желатинову масу та пробити блендером. Другу частину вершків збити до м’яких піків та обережно додати в ганаш.
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
2 рулети по ≈ 0,550 кг без муса
m бісквіт = 0,220 кг
m сироп = 0,020 кг
m крем = 0,210 кг
m конфі = 0,140 кг
m мус = 0,070 кг
Випечений бісквітний н/ф розрізати навпіл для двох рулетів, просочити сиропом та перемазати шоколадно-вершковим кремом, відсадити смужку вишневого конфітюру та загорнути рулет.
Залишити рулет на стабілізацію в холодильнику на 6-8 год.
Порізати рулет на порційні шматки та занурити в мус.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.