Яйця змішати з водою, сухою сумішшю Теграл Шифон Кейк та Солодом Ячмінним Карамельним, збити 1 хв. на середній та 5-8 хв. на високій швидкості міксера вінчиком. Додати олію, перемішати ще 1 хв. на середній швидкості.
Випікати розмазку на деко 40*60 см при t=160-165°C, 15-20 хв. в залежності від параметрів печі.
Масляно-карамельний крем
Вершкове масло кімнатної температури аерувати 2-3 хв. на середній швидкості міксера вінчиком, додати начинку Кремфіл Солона Карамель та перемішати до однорідності.
Випечений бісквітний н/ф розрізати навпіл для двох рулетів, просочити медовим сиропом та перемазати масляно-карамельним кремом, відсадити смужку яблучного конфітюру та загорнути рулет.
Залишити рулет на стабілізацію в холодильнику на 6-8 год.
Декорувати за бажанням.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.