Однофазно змішати всі компоненти, в рідкі всипати сухі. Перемішати лопаткою 2 хв. на повільній швидкості та 2 хв. на середній. Вилити тісто на пергамент в кільце (d=16 см). Посипати подрібненим волоським горіхом.
Температура випічки 165-170°C 20-30 хв. в залежності від маси тіста і виду печі.
Готовий бісквіт охолодити та розрізати на коржі.
Конфі Смородина-чорниця
Желатин залити водою на лишити для набухання.
Начинку Вівафіл Чорна Смородина змішати з водою та чорницею, довести до кипіння, додати розтоплену желатинову масу та перемішати до однорідності.
Сир кисломолочний пробити блендером разом з частиною гарячих вершків Пассіоната (200 гр.), додати теплу начинку Смородина-чорниця та розтоплену желатинову масу, перемішати до однорідності.
Вершки Пассіоната (352 гр.) збити до м’яких пік та додати в сирну масу, обережно перемішати суфле до однорідності.
Декор
Охолоджені вершки Амбіанте Вайт збити разом з водорозчинним харчовим барвником до стійких пік.
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
На два торти d=16 см по 1,630 кг
m бісквіт = 0,160 кг*3шт.
m суфле = 0,700 кг
m конфі = 0,300 кг
m декор = 0,150 кг
Зібрати торт в кільці з ацетатною стрічкою в наступній послідовності: гречаний бісквіт, суфле 400 гр, бісквіт, конфі, бісквіт, суфле 300 гр.
Прикрасити торт кольоровими вершками.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.