Змішайте всі інгредієнти, крім вершкового масла, та замісіть їх за допомогою гака для тіста. Як тільки тісто стане гладким, додайте вершкове масло кімнатної температури та продовжуйте місити, поки воно не змішається.
Залиште в розстойці приблизно на 20 хвилин, потім розділіть на потрібну кількість і викладіть у форми.
Дайте піднятися, потім випікайте при температурі 180°C приблизно 20 хвилин у конвекційній духовці.
Сироп
Варіть 2 інгредієнти до отримання сиропу.
Крем
Збийте вершки Амбіанте Вайт разом з фіолетовим харчовим барвником до бажаної консистенції.
Глазур
Поставте глазур Армоні Класік Нейтральна на вогонь разом з водою, а після того, як він повністю розтане, додайте харчовий барвник.
Змішайте для кращого поєднання барвників та додайте на поверхню кришки.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.