Фонд какао наступного покоління (The Next Generation Cacao Foundation) є важливою складовою нашого зобов’язання щодо сталого постачання какао. Він є некомерційною організацією, що займається сприянням соціальному, економічному та екологічному розвитку какао-фермерських громад, що беруть участь у нашій програмі Cacao-Trace™.
Наша місія — підвищити рівень життя фермерів, що вирощують какао, забезпечуючи їм справедливу частку вартості, створеної в ланцюжку постачання шоколаду. Це досягається шляхом розподілу «Шоколадного бонусу» – премії, яку сплачують клієнти Cacao-Trace.
Фонд є прозорою та підзвітною платформою для збору та розподілу шоколадного бонусу. Ми гарантуємо, що 100% зібраних коштів потрапляють безпосередньо до фермерів.
Дізнайтеся більше про нашу програму Cacao-Trace та Фонд какао наступного покоління , а також про наші останні досягнення в наших останніх звітах.
Фонд пекарської школи (The Bakery School Foundation) було засновано з благородною метою: надати якісну освіту малозабезпеченій молоді в країнах. Розуміючи тяжке становище дітей на вулиці та потребу в кваліфікованих пекарях, кондитерах та шоколатьє, Puratos вжив заходів.
Наші комплексні курси виходять за рамки базової освіти, надаючи студентам практичну підготовку, яка дозволяє їм заробляти на життя. Ми віримо в надання реального досвіду, тому наша програма включає стажування в різних компаніях, де студенти не лише отримують навчання, а й оплату за свою роботу.
Наші зобов'язання виходять за рамки освіти. Ми прагнемо допомогти нашим випускникам досягти успіху, пропонуючи можливості працевлаштування на основі заслуг та досягнень у наших дочірніх компаніях. Крім того, ми допомагаємо їм знайти значущу роботу у наших клієнтів, гарантуючи їм можливість реалізувати свою пристрасть та побудувати успішну кар'єру.
Puratos завжди ставить своїх людей на перше місце. Ми поєднуємо інновації з традиціями, щоб забезпечити найвищу якість, яка ніколи не поступається нашими цінностями, і робимо все можливе, щоб поділитися нашим успіхом з тими, хто йде з нами цим шляхом.
Випічка та виготовлення шоколаду є одними з найдавніших і найцінніших навичок людства. Ми пишаємося збереженням цієї спадщини.