Ми дуже пишаємося тим, що зберігаємо спадщину хліба і шоколаду.

Наша компанія усвідомлює силу інновацій. Проте ми віримо і переконані в необхідності збереження традиційних способів виробництва хліба і шоколаду. Тільки поєднуючи інновації з традиціями, ми можемо запропонувати вам найкращі продукти.

Наша пристрасть до натуральності, автентичності та різноманітності привела до створення нашої Бібліотеки Заквасок. Це своєрідне ушанування традицій хлібопечення, допомагає зберегти стародавнє мистецтво натуральної ферментації. Не менш пристрастно ми прагнемо зберегти спадщину Бельгійського шоколаду.

Хліб

 

Вивчення історії хліба та чисельних методів виробництва і використання по усьому світу дало нам знання, які потрібні, щоб виробити і запропонувати вам, споживачам, найкращи хліб. Однак історія заквасок і хліба настільки багата, що ми не хотіли тримати її в собі! Тому, ми вирішили створити «Maison du Levain» (Центр смаку хліба), де відвідувачі зможуть дізнатися про минуле, сьогодення та майбутнє заквасок.

Шоколад

 

Незрівняний за смаком Бельгійський шоколад займає окреме місце у нашому серденьку, адже Пуратос фактично був заснований в сердці Бельгії. Ось чому ми зберігаємо традиції і продовжуємо робити Бельгійський шоколад відомим по всьому світу. Belcolade виробляє шоколад у Бельгії протягом 30 років, використовуючи лише найкращу сировину та традиційний бельгійський спосіб виробництва шоколаду. Ми не використовуємо у виробництві жодних інших жирів, окрім натурального какао-масла і лише натуральну ваніль. В результаті шоколад Belcolade має особливий, характерний смак, що підтверджують споживчі смакові тести. У 2008 році ми придбали 60 га землі в Чунка (колишній Тікул) на Юкатані, Мексика, де ми висадили кріолло — один з найстаріших, найрідкісніших і найкращих сортів какао, що коли-небудь існували. У Мексиці є п’ять старих сортів какао, які ми хочемо зберегти, використовуючи модель, подібну до тієї, яку ми використовували для нашої бібліотеки закваски. Ми побудували традиційні хатинки Майя, і використовуємо їх для збереження історії місцевих сортів. В наших планах висадити там понад 300 000 дерев (66 000 вже висаджено), щоб створити заповідник дикої природи та зробити вклад у захист місцевого середовища та біорізноманіття, а також захистити цінну історію какао. Пуратос співпрацює з музеями Шоко-Сторі, щоб поділитися історією какао та пояснити, як саме какао-боби перетворюються на шоколад. Це ще один чудовий спосіб розповсюдження інформації про Бельгійський шоколад світового класу. Десять музеїв уже відкриті в Брюгге, Брюсселі, Парижі, Кольмарі, Празі, Пругоніце, Ушмалі, Вальядоліді, Плайя-дель-Кармен і Бейруті.

Краще Життя

Для Пуратос люди завжди будуть на першому місці. Ми врівноважуємо інновації традиціями, забезпечуємо найвищу якість і ніколи не робимо компромісів щодо цінностей. А, головне, ми робимо все можливе, аби розділити свій успіх з усіма, хто крокує поряд з нами.

Читати більше

Спільноти

Ми працюємо в гармонії та злагоді зі спільнотами, частиною яких ми є: прагнемо забезпечити безпечне життя і стабільні доходи для фермерів у всьому світі та інвестуємо в надання освітніх можливостей, які змінюють життя в наших Школах пекарів.

Читати більше