Робимо майбутнє їжі реальністю вже сьогодні

Відповідальне споживання, рослинні продукти, ручна робота… поведінка споживачів постійно розвивається.

 

Ось чому понад 10 років тому ми розробили власну ініціативу з дослідження поведінки споживачів під назвою «Taste Tomorrow». Ми відстежуємо локальну та глобальну поведінку, ставлення та вибір споживачів, використовуючи інтерв’ю та технологію семантичного штучного інтелекту. Це дозволяє нам відслідковувати розвиток вже існуючих трендів і відкривати нові в хлібопекарській, кондитерській та шоколадній промисловості.

 

Крім того, усі дані, які ми збираємо, підтримуються нашою глобальною мережею виявлення трендів, вичерпними сенсорними дослідженнями та унікальними партнерствами з дослідниками, будинками смаків та університетами.

Як це допоможе вашому бізнесу?

  • Будьте завжди в курсі останніх трендів у випічці, кондитерській та шоколадній продукції. На глобальному та локальному рівнях.
  • Отримайте глобальний погляд на харчову промисловість сьогодні та прогнози, куди вона рухатиметься завтра.
  • Отримайте свіжу інформацію та знання ринку з будь-якої точки світу.
  • Залишайтеся на одній хвилі зі своїми клієнтами та відкривайте нові можливості.

 

Погляд у майбутнє: що буде популярним у 2024 році?

НАЙГАРЯЧІШІ ТРЕНДИ У ВИПІЧЦІ 2024 РОКУ

Підтримуйте свою конкурентоспроможність за допомогою прогнозу трендів Taste Tomorrow для хлібопекарської промисловості, заснованого на світових дослідженнях споживачів і Data Science. Відкрийте для себе 3 найкращі тренди.

НАЙГАРЯЧІШІ КОНДИТЕРСЬКІ ТРЕНДИ 2024 РОКУ

Прогноз трендів кондитерської галузі Taste Tomorrow на основі даних глобального опитування 20 000 споживачів у 50 країнах, а також останнього онлайн-аналізу даних за допомогою штучного інтелекту.

НАЙГАРЯЧІШІ ШОКОЛАДНІ ТРЕНДИ 2024 РОКУ

Прогноз трендів шоколадної індустрії Taste Tomorrow на основі даних глобального опитування 20 000 споживачів у 50 країнах, а також останнього онлайн-аналізу даних за допомогою штучного інтелекту.

Latest Stories

ЯК ЗАМІННИКИ ЯЄЦЬ ЗМІНЮЮТЬ ГРУ ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ВИРОБНИКІВ ХАРЧУВАННЯ

ЯК ЗАМІННИКИ ЯЄЦЬ ЗМІНЮЮТЬ ГРУ ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ВИРОБНИКІВ ХАРЧУВАННЯ

Дізнайтеся, як ці веганські альтернативи для глазурування забезпечують ідеальне глянсове покриття без труднощів традиційного яєчного змащування.

ПОДОЛАННЯ ДЕФІЦИТУ КЛІТКОВИНИ: ЦІЛЬНІ ЗЕРНА У ВИПІЧЦІ

Подолання дефіциту клітковини: цільні зерна у випічці

Відкрийте для себе дивовижний факт: у багатьох країнах менше 10% людей дотримуються рекомендованих рівнів споживання клітковини. І все ж є переваги: ​​споживчий попит на продукти, багаті клітковиною, зростає, що відкриває можливість представити багату на клітковину випічку.

ВСЕ, ЩО ВАМ ТРЕБА ЗНАТИ ПРО БРІОШ

Все, що ви має знати про бріош

Бріош стала світовою сенсацією. За останні три роки обговорення її онлайн зросли більш ніж на 15%, щороку ставало на 20% більше нових запусків! Понад 1000 нових продуктів бріоші було запущено в більш ніж 60 країнах.

7 tips for festive success

7 tips for festive success

The holiday season is crucial for artisan bakers to take advantage of sales spikes and the seasonal attitudes of tradition, enjoyment, and shared meals. Here are 7 tips for getting the most out of the festive period as an artisan bakery.

A different perspective on the Bakery School Foundation

A different perspective on the Bakery Schools

It’s not just the students who come from underprivileged communities that benefit from the Bakery Schools. Bakery, patisserie and chocolate businesses get access to skillful and motivated talents.

Інфографіка

Відкрийте для себе основні висновки дослідження Taste Tomorrow, узагальнені в інфографіці.

Завантажити інфографіку

Веб-сайт Taste Tomorrow

Відвідайте tastetomorrow.com та дізнатеся більше про тенденції споживання.

Відвідайте веб-сайт