Наша місія — допомогти вам виробляти високоякісний хліб, який буде корисним для ваших клієнтів, вашого бізнесу та нашої планети.
У Puratos ми поєднуємо столітній досвід випічки з передовими інноваціями.
Спираючись на багату спадщину випічки, ми допомагаємо вам створювати хліб, який не лише має винятковий смак, але й чудову текстуру, є екологічно чистим, поживним та користується великим попитом.
Ми прагнемо постійних інновацій, ретельно досліджуючи тенденції та очікування споживачів, щоб розробляти інноваційні рішення, які дозволять вам підняти мистецтво хлібопечення на новий рівень.
Наші рішення спростять ваше життя, забезпечуючи високоякісні, зручні інгредієнти, які гарантують бездоганний смак і текстуру.
Наші альтернативи яєчної глазурі пройшли обробку UHT і можуть зберігатися за кімнатної температури, що робить їх зручними у використанні.
Глазурі для хлібобулочних виробів необхідні для диференціації хлібобулочних виробів та перетворення тимчасового інтересу на покупку.
Відкрийте для себе фруктові начинки Puratos, а також популярні шоколадні, горіхові та кремові начинки, що відповідають вашим потребам та процесам.
Емульгатори допомагають покращити свіжість та загальну якість хлібобулочних та кондитерських виробів.
Маргарини та жири є важливими інгредієнтами у хлібобулочних та кондитерських рецептурах, забезпечуючи шари для всіх виробів з листкового тіста.
Суміші для хлібобулочних виробів є життєво важливими продуктами для професійних пекарів: вони допомагають забезпечити якість, простоту використання та економічну ефективність.
Закваски від Puratos дозволяють виробляти свіжі, смачні та високоякісні хлібобулочні вироби.
Поліпшувач для хліба – життєво необхідний продукт для хлібопекарської промисловості. Puratos має найбільшу дослідницьку команду, яка створює власні емульгатори та унікальну ферментну технологію.