Інгредієнти для хлібобулочних виробів

Майбутнє хліба — у його минулому

Наша місія — допомогти вам виробляти високоякісний хліб, який буде корисним для ваших клієнтів, вашого бізнесу та нашої планети.

У Puratos ми поєднуємо столітній досвід випічки з передовими інноваціями.

Спираючись на багату спадщину випічки, ми допомагаємо вам створювати хліб, який не лише має винятковий смак, але й чудову текстуру, є екологічно чистим, поживним та користується великим попитом.

Ми прагнемо постійних інновацій, ретельно досліджуючи тенденції та очікування споживачів, щоб розробляти інноваційні рішення, які дозволять вам підняти мистецтво хлібопечення на новий рівень.

Готові хлібні вироби
Хліб на заквасці
Дізнайтеся, як зробити ваш хліб на заквасці ще кращим за допомогою хлібобулочних інгредієнтів та рішень Puratos.
Пророщений хліб
Дізнайтеся, як зробити ваш пророщений хліб ще кращим за допомогою професійних рішень для випічки Puratos.
Плаский хліб
Дізнайтеся, як зробити ваші пласкі хліби, такі як тортильї, лаваші та піти, ще кращими за допомогою хлібобулочних інгредієнтів та рішень Puratos.
Піца та Пінса
Дізнайтеся, як зробити вашу піцу та пінсу ще кращими за допомогою хлібобулочних інгредієнтів та рішень Puratos.

Наші рішення для хлібобулочних виробів

Наші рішення спростять ваше життя, забезпечуючи високоякісні, зручні інгредієнти, які гарантують бездоганний смак і текстуру.

Альтернатива яєчної глазурі

Альтернатива яєчної глазурі

Наші альтернативи яєчної глазурі пройшли обробку UHT і можуть зберігатися за кімнатної температури, що робить їх зручними у використанні.

Глазурі

Глазурі

Глазурі для хлібобулочних виробів необхідні для диференціації хлібобулочних виробів та перетворення тимчасового інтересу на покупку.

Начинки

Начинки

Відкрийте для себе фруктові начинки Puratos, а також популярні шоколадні, горіхові та кремові начинки, що відповідають вашим потребам та процесам.

Емульгатори

Емульгатори

Емульгатори допомагають покращити свіжість та загальну якість хлібобулочних та кондитерських виробів.

Маргарини та спеціальні жири

Маргарини та спеціальні жири

Маргарини та жири є важливими інгредієнтами у хлібобулочних та кондитерських рецептурах, забезпечуючи шари для всіх виробів з листкового тіста.

Суміші для хлібобулочних виробів

Суміші для хлібобулочних виробів

Суміші для хлібобулочних виробів є життєво важливими продуктами для професійних пекарів: вони допомагають забезпечити якість, простоту використання та економічну ефективність.

Закваски

Закваски

Закваски від Puratos дозволяють виробляти свіжі, смачні та високоякісні хлібобулочні вироби.

Поліпшувачі для хліба

Поліпшувачі для хліба

Поліпшувач для хліба – життєво необхідний продукт для хлібопекарської промисловості. Puratos має найбільшу дослідницьку команду, яка створює власні емульгатори та унікальну ферментну технологію.