Брауні, вишукані шоколадні квадратики, підкорили серця людей у всьому світі. Брауні за класичною рецептурою, яку було винайдено на Всесвітній виставці в Чикаго в 1893 році, швидко стали улюбленими ласощами. Але брауні – це дещо більше, ніж може здатися на перший погляд.
У Puratos ми шануємо традиції, водночас прагнучи інновацій. Наша відданість якісним інгредієнтам і креативним рішенням розширює можливості пекарів і кондитерів у всьому світі.
Наша зосередженість на якості та інноваціях зробила нас надійним партнером для компаній, які прагнуть удосконалити свій асортимент брауні. Незалежно від того, чи призначені вони для негайного споживання, чи для тривалого зберігання, ми пропонуємо широкий асортимент продуктів, які можуть покращити смак, текстуру та презентацію ваших брауні, гарантуючи, що кожен створений вами брауні буде таким же чудовим та незабутнім, як і подія, для якої він створений.
Ми всі знаємо, що брауні – це американський винахід. Але багато хто не знає, що його створили в Чикаго в 1893 році для Всесвітньої Колумбівської виставки. Шеф-кухаря готелю Palmer House у Чикаго попросили створити десерт, який можна було б покласти в ланч-бокс для жінок під час відвідування виставки.
Результатом стали надзвичайно насичені, шоколадні солодощі – брауні Palmer House. Їх і сьогодні подають у готелі, що тепер має назву Palmer House Hilton, у Чикаго. З роками рецепти змінювалися, але популярність цих ласощів ніколи не зникала. Слава брауні перетнула кордони, зробивши його улюбленцем і в Європі. Сьогодні це всесвітній фаворит, а 8 грудня щорічно відзначається Національний день брауні у Сполучених Штатах.