Історія мафіна: інноваційний шлях від англійського чаювання до американської класики

МАФІН

Мафін у різних його варіантах є популярним снеком в усьому світі. Щільна, але м’яка та волога текстура із солодким смаком робить його ідеальним снеком для будь-якої нагоди.

Приєднуйтесь до нас, досліджуючи різні варіації, натхненні мафіном. Від позачасової класики, ідеальної для полуденного чаювання та перекусів на ходу, до інноваційних альтернатив, що відповідають споживчим трендам, ми відзначаємо кулінарне мистецтво в цих улюблених ласощах.

У Puratos ми віримо у важливість традицій та їхню роль у кондитерській справі. Ми прагнемо надавати нашим партнерам інгредієнти найвищої якості та інноваційні рішення, щоб допомогти їм досягти успіху у своїй справі.

Наша зосередженість на якості та інноваціях зробила нас надійним партнером для компаній, які прагнуть покращити свій асортимент мафінів. Ми пропонуємо асортимент продуктів, які можуть покращити смак, текстуру та презентацію ваших мафінів, гарантуючи, що кожен створений вами мафін буде таким же чудовим та незабутнім, як і подія, для якої він створений.

коротка історія мафіна

Чи знали ви, що мафіни, які зараз мають багатий насичений смак, спочатку готували із залишків хліба, тіста для печива та картоплі, як страву для менш заможних?

Мафін з'явився на початку XI століття в Уельсі, але з часом набув популярності та став класичним доповненням до полуденного чаю.

Лише у XIX столітті рецепт мафінів перетнув Атлантику та потрапив до Північної Америки, перетворившись на мафін в американському стилі. Зазвичай їх готують з розпушувачем, на відміну від англійських аналогів.

Сьогодні існує багато різних регіональних різновидів, таких як чорничний мафін у Міннесоті та яблучний мафін у Нью-Йорку. Який різновид ви хотіли б дослідити?